Mit mål med denne blog er at afprøve en masse forskellige retter fra hele verden. Misforstå mig ikke; jeg sætter skam stor pris på det danske køkken og alle dets egnsretter (og min mors frikadeller er de bedste i hele verden!), men jeg vil gerne prøve mere og andet end det danske.

Mange retter der synes udenlandske, er i virkeligheden ikke særlig originale. De er blevet ‘for-danskede’ af den ene eller anden grund. Enten fordi det kan være svært at få de originale ingredienser, eller måske bare fordi de originale ingredienser virker for stærke til danskernes smag og dermed er retten gjort en hel del anelse mildere.

Som yngre (lige da jeg var flyttet hjemmefra) levede jeg stort set af kylling og bagte kartofler eller risengrød. Dels fordi det smagte godt, men nok mest fordi det var billigt…

Nu om stunder er jeg blevet en del mere eventyrlysten, og jeg nyder at eksperimentere i køkkenet med alverdens opskrifter. Det faktum at jeg er gift med en amerikaner har bestemt ikke begrænset mit udvalg af opskrifter, tværtimod.

Så dette er min madblog.

11 thoughts on “Om mig; om bloggen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *