Jeg ved ikke helt, hvordan jeg skal beskrive denne ret.

Lækker.
Enkel.
Nem at lave.

Forholdsvis billig.

Hvad jeg plejer at bruge:

– Pasta. Gerne frisk, fettuchini

– Oksefars, men hvis man foretrækker andet kød, kan det sagtens anvendes.

– Friske grøntsager:
– Tomater
– Champignon
– Zucchini
– Løg
– Hvidløg

– Fløde/Mælk – alt efter hvad man er til.

– Krydderier:
– Salt og peber
– Oregano
– Timian
Alt efter smag

Olie/Margarine/Smør til at stege i.

Sæt vand over til pastaen.
Kog pastaen efter anvisning på pakken.

Hak løg og hvidløg.
Skær champignon, tomater og zucchini i tern.

Svits løg og hvidløg på panden i lidt olie/margarine/smør ved middelvarme. Tilsæt et nip salt.

Brun kødet sammen med løgene.

Tilsæt champignon og zucchini og steg

Lad det hele stege lidt.

Tilsæt tomaterne efter 5 minutters tid.

Tilsæt resten af krydderierne. Gerne lidt ekstra salt, hvis det er nødvendigt.

Afslutningsvis tilsættes fløde/mælk og koges let ind sammen med kødet og grøntsagerne.

Bland pastaen med saucen og server.

Pasta med kødsauce

Post navigation


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *