Dette er en rigtig god opskrift på sådan lidt alternativ servering af æg. Det kan så nemt blive kedeligt.

Til 4 personer

  • 4 æg
  • 100 g rejer, finthakkede (alternativt kan man bruge tun fra dåse)
  • 4 spsk creme fraishe
  • 2 spsk mayonnaise
  • 1 spsk persille, finthakket
  • 1 tsk citronsaft
  • 2 skalotteløg, finthakket
  • 1 fed hvidløg, finthakket
  • 1 tsk olivenolie
  • salt og peber efter smag

Kog æggene i 10 minutter. Når de er afkølede, så skal de halveres og blommen lægges i en skål, mens hviderne lægges på en tallerken eller et fad til servering.

Mens æggene afkøles kan du jo sautere løg og hvidløg i olien.

Når løgblandingen er afkølet blandes den sammen med æggeblommerne og resten af ingredienserne. Det hele røres til en ensartet masse.

Massen fyldes i hviderne og der kan evt. pyntes med lidt persille.

Spises sammen med flûte eller andet brød.

Kan bestemt anbefales på påskefrokost-bordet!

Huevos Rellenos (Fyldte æg)

Post navigation


One thought on “Huevos Rellenos (Fyldte æg)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *