Til min fødselsdag havde jeg bestemt mig for at vi skulle have tapas. Eller i hvert fald fingermad. Så kan man jo kalde det hvad man vil

Jeg er jo ud af en familie, der gerne vil prøve noget nyt (sådan rent madmæssigt) så længe det ikke er aaaalllttt for langt væk fra de ‘vi kender’. Så et kompromis, altså.

‘Menukortet’ var som følger:

  • Mini frikadeller
  • Spansk tortilla
  • Empanadas
  • Pinchos
    • Stenbiderrogn m creme fraishe og rødløg
    • Lufttørret skinke m. melon
    • Rejer m. avocado
  • Huevos Rellenos (fyldte æg)
  • Humus
    • Grøntsagshapsere
  • Grønne bønner omviklet med bacon

Og fik jeg taget nogle billeder overhovedet? Nix. Typisk altså!

 

Opskrifter på vej.

Fødselsdag og tapas

Post navigation


2 thoughts on “Fødselsdag og tapas

Skriv et svar til Søren Pedersen Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *