Eller måske nærmere en adaption. Jeg er ikke helt klar over hvad der gør en curry til en curry, men den curry jeg fik lavet er som fremdeles*:

 

  • Kikærter svarende til den mængde, der er i en dåse. (Hvis du bruger tørrede, skal de tilberedes efter anvisningen på pakken, og derefter dryppe af)
  • 1 stor bagekartoffel, skåret i tern
  • 1 stort løg i skiver
  • 1 fed hvidløg
  • 1 tsk stødt spidskommen
  • 1 tsk stødt koriander
  • 1 tsk stødt ingefær
  • korianderblade (jeg havde kun tørrede og brugte vel omkring en spiseskefuld)
  • 1,5 dl vand
  • 1 spsk citronsaft
  • Olie til at stege i
  • Salt og peber efter smag

 

Svits løgene i olien og tilsæt så alle krydderierne.

Hæld vandet ved og rør godt i gryden.

Tilsæt kartoffelternene og kikærterne. Kog i 10 minutter

Tilsæt citrosaft og rør godt om.

Server og nyd en lækker og enkel kikærteret.

 

Jeg brugte chapati som tilbehør (står nederst på siden).

 

 

*Opskrift tilnærmelsesvis fra “Vegetarretter – De bedste opskrifter fra hele verden”

Kikærtecurry

Post navigation


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *