I den ongoing saga om HP saucen og den ekstra overraskelse der fulgte senere (en tomatplante), ja, den blev jeg vist aldrig færdig med at fortælle om. Og det er faktisk synd. Jeg har brugt HP saucen en del – især som tilbehør til steaks og kyllingbrystfilet’er der kom på grillen, men også til forskellige dip og saucer/marinader til kød og grøntsager. Den er faktisk god til mange ting.

 

Men en anden ting jeg aldrig har berettet om, er at jeg også modtog en fin lille flaske Heinz Tomatketchup. First Harvest. Efter sigende avlet af samme art tomatplante som jeg har haft til at stå i mine forældres drivhus sommeren over (og som forøvrigt var den eneste givende plante i år…). Uanset navn og harvest/edition så er det en rigtig god ketchup, der smager sådan lidt af sommer og sol.

 

Så tak til folkene fra C&C Porter Novelli for deres henvendelse.

 

 

Billeder følger forhåbentligt senere.

HP og Heinz Tomatketchup

Post navigation


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *