Alle mine intentioner om at få gang i bloggen igen – og ikke mindst madlavningen – blev skudt i sænk, da vores datter kom til verden 4 uger for tidligt. Der var lidt problemer i starten, men mest af alt er tiden gået med at tilpasse os til vores nye hverdag. Selvom det ofte bliver forsvoret at det at få et barn vil ændre på ens dagligdag, så er der altså visse ting, der ikke helt lader sig gøre på samme måde som før. Men det er så her tilpasningen kommer ind i billedet.

For selvfølgelig er det en omvæltning, men der er ikke noget der er umuligt. Der kræver måske bare en anden indgangsvinkel end tidligere. Og det kan godt tage tid at finde frem til løsningen, men den er derude.

 

Og nu til maden 🙂

When life gets in the way…

Post navigation


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *