En ret der kan laves på mange forskellige måder, men jeg vil her fortælle om den mest enkle af dem alle.

 

Til 4 personer skal du bruge:

  • 4 tortillas
  • 2 små bagekartofler
  • 1 pakke bacon i tern (jeg brugte kalkunbacon, som jeg skar i tern da det var stegt)
  • 1/4 – 1/2 peberfrugt i tern
  • 1/2 løg i tern
  • 3 – 4 æg
  • 1 – 2 tomater i tern – eller salsa.
  • evt. lidt creme fraishe

Start med at koge kartoflerne og skær dem derefter i tern. Eller skær dem i tern og kog dem. Eller brug kogte (eller bagte) kartofler fra dagen før.

Samtidig steges bacon på panden indtil det er næsten færdigt. Tag det derefter af og lad det evt. dryppe af på noget fedtsugende papir som køkkenrulle.

Kom kartoffelternene på panden og steg dem til de begynder at tage farve. Tilsæt så løg og peberfrugt og bacon.

Når kartofler, løg, peberfrugt og bacon er godt varmet igennem tages det af panden.

Æggene piskes sammen og hældes på panden, hvorefter der røres jævnligt indtil det er godt stivnet. Så tilsættes kartofler, løg, peberfrugt og bacon til blandingen og det hele varmes godt igennem.

 

Massen fordeles i de 4 tortillas, der er lunet efter foreskrifterne. Der kommes til tomattern eller salsa over og evt. lidt creme fraishe.

Spises med det samme.

For øvrigt også ganske godt som en del af en brunch.

Breakfast burrito

Post navigation


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *