Ja, jeg ved jo godt at jeg ikke har skrevet noget om hvornår de her opskrifter ville komme, men det var mit mål at jeg allerede havde afprøvet nogle af på nuværende tidspunkt. Det har jeg så bare ikke…

Først var jeg selv syg – sådan en irriterende omgang forårsforkølelse med ondt i halsen und alles – og så kom min far på sygehuset. Heldigvis var det ikke noget livstruende, men det var alligevel ubehageligt. Han er hjemme igen og har det efter omstændighederne godt. Så godt at vi allesammen (mine forældre, min søster + familie og så os) har været i sommerhus her i weekenden. Hvor jorden jo så altså ikke gik under.

Men nu hvor hverdagen er over os igen, så regner jeg med at jeg får eksperimenteret lidt i køkkenet indenfor den næste uges tid. Både med og uden HP Sauce.

Udsættelse…

Post navigation


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *