Jeg fik sådan en lyst til tunmousse den anden dag, men jeg orkede ikke det helt vilde, så da jeg havde stirret længe på dåsen med tun i vand, blev jeg enig med mig selv om at jeg sagtens kunne nøjes med en ‘skrabet’ version. I køleskabet havde jeg skyr, mayonnaise og citronsaft. Og så lidt salt og peber til at smage til med. For ligesom at peppe det hele lidt op serverede jeg tunen på en bund af blandede salatblade, og tilføjede en blommetomat og et hårdkogt æg i kvarte og lidt finthakket forårsløg til tallerkenen. Og så en bolle.

tun med æg og tomat

Til tunmoussen brugte jeg:

  • 1 dåse tun i vand
  • 3 tsk skyr
  • 1 tsk mayonnaise
  • 1 skvis citronsaft
  • salt og peber efter smag

En rigtig god frokost ret 🙂

Spare-tunmousse plus det løse

Post navigation


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *