..duer helten som bekendt jo ikke.

Men det er ikke ensbetydende med at det er helt vilde og spændende retter, der bliver kastet på bordet her i sommervarmen. Nogle gange er det bare et stykke kød og så engang salat af varierende oprindelse.

Som for eksempel i går, da middagen bestod af en hvidløgsmarineret svinekam og så en gang tomatsalat, grillede champignoner og så et par grove flûtes.

Svinekammen var købt marineret og blev smidt på grillen efter forskrifterne.

Champignonerne blev rengjorte og lagt hele i en lille foliebakke, som blev sat på grillen de sidste 30 minutter af stegens stegetid.

Flûtes’ene blev lunet på grillen de sidste 5 minutter af grilltiden.

Tomatsalaten var også helt enkel:

  • 2-3 tomater
  • 1 mozzarella ost
  • 1 forårsløg
  • 1 håndfuld basilikumblade
  • 1-2 tsk olivenolie
  • salt og peber

Tomaterne og mozzarellaosten blev skåret i skiver og lagt lagvis på en tallerken.

Forårsløget og basilikum blev hakket groft og drysset over tomat/mozarella lagene.

Olivenolie blev dryppet henover, og så blev det hele drysset med salt og peber.

Det var ikke så ringe endda 🙂

Uden mad og drikke…

Post navigation


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *