I går skulle egentlig have været mexicansk, men da købmandsguderne ikke var med mig, blev det til en tilnærmelse af noget italiensk i stedet.

Pasta og pastasauce.

Mens pastaen kogte, begyndte jeg at klargøre ingredienserne til saucen.

  • 300 g oksefars
  • 1 lille løg
  • 1-2 fed hvidløg
  • 1/4 courgette/squash/zucchini
  • 2-3 store tomater
  • 2 tsk olivenolie
  • oregano, basilikum – eller pizzakrydderi*
  • salt og peber

Jeg skar grøntsagerne i forholdsvis grove tern, og startede med at klare løgene i olien på en pande.

Så tilsatte jeg farsen og da kødet var brunet af, tilsatte jeg krydderierne og courgetten .

Da der var ca. 2 minutter tilbage af kogetiden for pastaen tilsatte jeg tomaterne. De bliver så smattede, hvis de får for meget varme, men hvis man helst vil have sine grøntsager uden bid, kan man med fordel tilsætte tomaterne sammen med courgetten.

Færdigt arbejde og velbekomme 🙂

Pastasauce a la hvad-vi-nu-har

* Da jeg ryddede op i mit krydderiskab (fordi vi havde købt en ny og – synes vi selv – smart krydderihylde i IKEA (hvor ellers)) opdagede jeg, at jeg må have lidt af super selektiv hukommelsestab i en længere periode. 3 (3) store poser med pizzakrydderi (dog i forskellige variationer) stod deroppe og gemte sig. Så jeg bruger pizzakrydderi i mange ting efterhånden… 😉

Viva Italia.

Post navigation


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *