Det er varmt! Næsten alt for varmt (selvom vi ikke må klage over vejret!). Og vi skal til bryllup i dag. Heldigvis plejer kirker at være nogenlunde kølige, men jeg tror der går en del kølige drikke i form af vand og sodavand – og måske en enkelt øl eller to – i dag frem for rødvin og hvidvin.

Eller måske går der ikke. Hvem ved? I min familie plejer vi at sige at “Man skal drikke varmt, når det er varmt”. Men jeg tror nu ligeså meget at det er fordi, at hvis man drikker isvand eller superkolde drikke, så går det altså ud over maven.

Dog vil jeg i drik varmt, når det er varmt-ånden her give vores bud på en rigtig god kop kaffe.

Et lille simpelt trick.

Tilføj en anelse stødt kanel (1/4 – 1/2 tsk. til en hel kande kaffe) i kaffefiltreret sammen med bønnerne, når du brygger kaffe. Det giver en rigtig god duft, og så gør det kaffen en lille smule mere rund i smagen og dermed knap så bitter.

Hold hovedet koldt derude! 🙂

Phew… Mere kaffe, tak.

Post navigation


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *