Er der noget mere amerikansk en burgere. Hamburgere. Hjemmelavede, grillede hamburgere…

Nu hvor grill sæsonen er i gang, så har vi da fået hamburgere et par gange. Og de er altså bedre på grillen.

Regn med 200-250 gram oksefars pr. person

Og bland gerne krydderierne i farsen. Det giver en langt bedre smag. Uanset om du kun vil have salt og peber på din bøf eller om du vil eksperimentere lidt mere (vi bruger f.eks. en anelse rosmarin, en anelse timian, lidt hvidløg og salt og peber i vores).

Form hver andel til en bolle og tryk den flad. Rigtig flad!

Smid bøfferne på grillen (eller panden).

Ost eller ej? Det er i sandhed spørgsmålet. Og hvis svaret er ja kommer det næste: Cheddar eller mozzarella? Som den observante måske har lagt mærke til, så bruger vi oftest cheddar, men det er en smagssag.

Hvis man er til ost på sin burger, så lægges den på bøffen når den er så godt som færdig, og smelter med det sidste minuts tid.

Tilbehør til sådan en bøf:

  • Burgerbolle (købt eller hjemmelavet)
  • Salat
  • Tomat
  • Agurk
  • Løg
  • Mayonnaise
  • Sennep
  • Ketchup
  • Burgerdressing
  • eller hvad man nu har lyst til… 🙂

Spises med salat, pommes frites eller som den er.

Enjoy! 🙂

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=lLuc6rtWkrM&hl=en_GB&fs=1&]
Burgere

Post navigation


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *