Quesadilla er mexicansk og betyder ‘oste tortilla’. Og det dækker egentlig meget godt over hvad retten indeholder – nemlig revet ost og så 2 tortillas.

Læg den ene tortilla på en lun pande, drys med revet ost (meget gerne cheddar – den har mere smag – men mozzarella kan sagtens bruges), og læg endnu en tortilla over. Når osten begynder at smelte, vender man den dobbelte pandekage, og når osten så er smeltet er quesadilla’en færdig.

Hvis man nu synes, at man gerne vil have lidt mere fyld, så prøv denne her:

  • 2 tortillas
  • revet ost
  • skinkestrimler
  • tynde tomat skiver

Samme fremgangsmåde som før.

Først en tortilla på den lune pande, men så deler man osten op, så man bruger den ene halvdel på tortillaen, så lægger man skinke og tomatskiverne på, den sidste halvdel af osten og så afslutningsvis en tortilla. Osten er det der holder tortilla’erne sammen, så det er nødvendigt at dele det lidt op.

Vendes når osten begynder at smelte og er færdig, når osten er smeltet.

Skæres i slices og nydes lun.

Mums!

Quesadilla

Post navigation


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *